Történetek Eropolisból és azon túlról
A naplót írjapervmen
Eredetileg eszem ágában sem volt blogot írni, de tegnap XY ( tudom ám ki volt ) elvette az egyetlen bizalompontomat, amit a telefonszámom hitelesítésével szereztem, így megfosztott a chatelés, illetve a napi 2 levélírás lehetőségétől. Azért hogy visszaszerezzen ezen jogokat, kénytelen voltam örömpolgárságot vásárolni. Ezáltal pedig lehetőségem nyílt a blogírásra, illetve saját csoport létrehozására.
Az itt megosztott történetek nem újkeletűek, évekkel ezelőtt már publikáltam őket egy zárt Facebook csoportban, így előfordulhat, hogy egyeseknek ismerős lesz némely bejegyzés. Ezek a irományok mind saját kútfőből pattantak elő, ha nem hiszed, az a te dolgod!
Több, mint 1 évtizede regisztráltam először erre az oldalra és kisebb - nagyobb megszakításokkal rendszeresen próbálkoztam partnert találni. Az, hogy ez mennyire sikerült, kiderül a posztjaimból. Azt még hozzátenném, hogy mivel tizenakárhány éve ismerem az oldalt, a 2024 előtt regisztrált ( főleg a női ) profilok 80 %- a már ismerős számomra és nagyjából képes vagyok felmérni, hogy ki a komoly, valós személy és ki az, aki csak privát chatben fárasztja az embereket.
A blog 90 napig fog élni, amíg az örömpolgárságom is.
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
9
Számodra látható napló bejegyzés
9
következő
összes bejegyzés
előző
Pisaszex a strandon
Egyszer egy ismerősöm (nőnemű) strandra invitált mondván, hogy ott lehet a legegyszerűbben áldozni a pisaszex oltárán, sőt még azt is megígérte, hogy beszervez nekem 1-2 pisis csajt (ja persze, már akkor tudtam, hogy a nők is képesek lehazudni a csillagokat a szexért!) Utoljára általános iskolás koromban voltam strandon, úgyhogy csak homályos emlékeim voltak különböző hőfokú medencékről, hekk-palacsinta-jégkása triumvirátusról és rákvörösre égett vállakról...no meg félpucér női testek látványáról. Mivel iszonyat hőség tombolt és szívesen legeltettem volna a szemem félmeztelen dekoratív hölgyeken, így rábólintottam. A kellemes pancsolás és zabálás után gondoltuk a tettek mezejére lépünk és körbejártuk a strandot ideális helyszínt keresve...már 2x átnéztünk minden lehetséges területet, de nem leltünk teljesen elzárt, diszkrét tetthelyre....ekkor az épület felé vettük az irányt (Palatinus strand volt) és egy hirtelen ötlettől vezérelve a női mosdót javasoltam húgyhólyag ürítése céljából. Kivárva az alkalmas pillanatot, mikor nem tartózkodott bent senki, beslattyogtunk az egyik fülkébe és magunkra zártuk....én már térdeltem is a pina alá,tátott szájjal....szerencsére a hölgy eléggé tele volt és régen is brúzolt, így nem okozott neki gondot,hogy teljesen összepisáljon! Mikor kipaszírozta az utolsó cseppeket is én gondosan tisztára nyaltam majd mint, akik jól végezték dolgukat kijöttünk a fülkéből. Az előtérben tartózkodó fiatal lánykák persze értetlenül néztek ránk, de azt ők sem sejthették, hogy akkor ott nem a medence klórozott vize csöpögött rólam! Hát ez volt az első Pisswalkos élményem...remélem lesz még hasonló!
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.